Політика конфіденційності

?

Ми відповідально ставимося до обробки і зберігання персональної інформації наших клієнтів Австралійського ортодонтичного центру, а також відвідувачів сайту https://aoc.kiev.ua/.

Персональна інформація - будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або опосередковано ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, відповідно до чинного законодавства про захист персональних даних.

Під збором персональної інформації слід розуміти всю інформацію, яка прямо або безпосередньо стосується конкретної фізичної особи (суб'єкта персональних даних).

Обробка персональних даних - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), а саме: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення, використання, передачя (розповсюдження, надання, доступ), блокування, видалення, знищення персональних даних.

Умови конфіденційності поширюються на всю інформацію, яку наш сайт може отримати від користувача під час його використання, і яка, в принципі, може бути пов'язана з даним конкретним користувачем.

Ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо зв'язатися з вами будь-коли з питання про оновлення або будь-якої іншої інформації, яку ми вважаємо пов'язаною з Вашим подальшим використанням нашого сайту. Ми також залишаємо за собою право передавати інформацію про постійного або колишнього користувача у випадку, якщо ми вважаємо, що наш сайт був використаний даним користувачем для здійснення незаконної діяльності.

Використання інформації про користувача необхідна для надсилання на його електронну пошту повідомлень. З цього слідує, що нам необхідно мати дані для особистого звернення у сповіщеннях наших клієнтів про наявні акції, спеціальні пропозиції та послуги.<

Ми залишаємо за собою право збирати неідентифікуючу особисту інформацію про Вас, коли ви відвідуєте різні сторінки нашого Сайту. Ця неідентифікуюча персональна інформація включає в себе (без будь-яких обмежень): тип браузера, який використовуєте, вашу IP-адресу, тип операційної системи, яку ви використовуєте, а також ім'я домену вашого провайдера інтернет-послуг.

Ми використовуємо цю неідентифікуючу особисту інформацію з метою покращення зовнішнього вигляду і контенту нашого Сайту, а також для отримання можливості персоналізувати Вашу роботу в мережі Інтернет. Ми також можемо використовувати цю інформацію для аналізу використання Сайту.

Ми будемо прагнути запобігти несанкціонованому доступу до Вашої особистої інформації, однак, ніяка передача даних через Інтернет, мобільний пристрій або через бездротовий пристрій не може гарантувати 100%-ву безпеку. Ми будемо продовжувати посилювати систему безпеки по мірі доступності нових технологій та методів.

Завжди будьте обережними і відповідальними щодо Вашої особистої інформації. Ми не несемо відповідальності за розповсюдження і не можемо контролювати використання іншими особами будь-якої інформації, яку Ви їм надаєте, і Ви повинні бути вкрай обережними у поширенні особистої інформації, яку Ви передаєте третім особам через будь-які Сервіси.